Post by vilbirovidis on Feb 9, 2022 21:43:24 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cheerleader Champion Dance Off ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cheerleader Champion Dance Off IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hakirati više tokena ▞▞▞
▞▞▞ Cheerleader Champion Dance Off 2022 version ▞▞▞
Sup
Zašto ovo ne mogu preuzeti🤔 Stvarno sam je tražio za igranje, ali kada sam je instalirao bio sam tako iznerviran jer će se na kraju sve ponoviti zašto MOLIM POPRAVITE OVU IGRU!!!!!!!!
Ovaj gane je stvarno zabavan, ali ne volim reklame kada pritisnete tipku x ne radi, inače volim ovu igru, tako je zabavna
Ova igra je stvarno dobra osim kad sam je preuzeo i otišao u odjeljak za odjeću njena koža je bila tamne boje, bilo je pomalo neugodno.
Stvarno mi se sviđa ova igra iako ima puno reklama, ali ovdje mi se ne sviđa što će stvari koje ste dobili bez reklama nestati baš kao kad slučajno pritisnem tipku za početnu stranicu, stvari nestaju kad se vratim u igru ali i dalje je tako zabavno!😄
Meni su najbolje igre od COCO
Ok je
Ova igra je zanimljiva, ali ne sviđa mi se kako nisu otvorili toplice, selfie i medicinsku njegu 😷 ali ako želite preuzeti ovu igricu to je lijepo, ali pripremite se za bacanje novca, ali lijepo je Sha pa otvorite i toplice i ostale stvari😘
Toliko volim ovu igru, ali morao sam ocijeniti 3 zvjezdice jer je potrebno zauvijek za preuzimanje i moram čekati
Volim igru, samo bih volio da svi potezi nisu zaključani i aktivnosti, ali osim toga je nevjerojatno
Bilo je puno kupovati stvari prestani raditi da sam klinac ya 10 godina sljedeće ažuriranje molim neka se neke stvari otključaju ne mogu to kupiti ali inače je dobro
postoji kvar dok se mijenja mijenja u (za mene je uvredljivo za crnce koji se uglavnom igraju djece) smeđa djevojka, ali u ogledalu je bijela. PA POPRAVITE! također nikada neću preuzeti drugu igru jer sve što radite je plaćati i plaćati i plaćati i plaćati i plaćati i sve vaše igre rješavaju se narodnog novca pa prestanite biti prosjaci!
SUPER!!!😊😊 Inače ja se bavim Cheerleadingom.😉😉
Stalno me izbacivalo kad sam išao na polaganje
Tvoja igra ne klika kada ja želim da klikne 😤 F.Y.I to je užasno
Sviđa mi se ova igrica, ali tipke ne rade molim te neka tipke rade😤😤😤😤😤😤😤 hvala
Shvatio je da će ići rano u krevet i dobiti vrijeme
Igrao sam ga lijepo, ali nakon nekoliko tjedana počeo se smrzavati i moram ga deinstalirati.
Aplikacija je super preporučujem je svima
Igram stare dane da VOLIM ovu igru i mislim da zapravo NEMA reklame.💗
U ovoj igri ima PREVIŠE DODATAKA i svaki put kada pokušam pritisnuti (x) u kutu dodavanja, to me dovodi do play storea i pita želim li preuzeti aplikaciju.
Igrica je super ali kad stignete na treći nivo i prvo mjesto jednostavno neće dalje. Bas mi je krivo sto ne moze dalje
Ova igra je super. Čak sam igrao ovu igru 3 godine, a ono što je super je ples i oblačenje. I zato je drugačija igra koju volim je trudna priča Emma.
ma naj bolja igra na cilom svitu LOLOLOLOLO nije oke je ali nije najbolja na svituuuu
Sviđa mi se ova igra, ali volio bih da možete otključati stvari svaki dan kao u igri gimnastike, osim da je to prilično dobra igra
Sviđa mi se igra, ali ne sviđa mi se činjenica da 2 koristim svoju karticu 2 otključavam stvari kao što su liječnici i stvar s licem. zar ne možemo zaraditi otključavanje podizanjem razine.ili izvršavanjem zadataka iv deinstalirano jer mislim da je samo daleko 2 izvući novac od ljudi, ali ostatak igre sam po sebi briljantan. Ljudi bi mogli cijeniti igru ako možemo zaraditi otključavanje, a ne da ih dvoje koristimo naše karte
Pozdrav, ja sam vaš novi ocjenjivač igara Coco. Mislim da bi Coco igre mogle biti malo zabavnije i besplatne. Postaje prilično neugodno svaki put kada morate platiti nešto jedinstveno. Također, mislim da bi vaše igre mogle imati malo više akcije i poštenja. Kad netko napravi jako dobar navijački ples, često ga se tuče, čak i ako je drugi bio užasan. Molimo razmotrite ove stvari. S poštovanjem, Zvjezdana mačka
Ova igra je sjajna jer sami osmišljavate svoje rutine i oblačite svoje likove za 10/100, to će biti 1.0000 za stvarno preuzimanje na Ipad Iphone Android Amazon tablet najbolja igra ikad podijeliti sa svojim prijateljima i obitelji kad god ja Dosadno mi je. Igram ovu igru Tabtale you rock stvarno .Moji prijatelji kažu koje cool igre imate ja kažem tabtale cheerleader igra je besplatno preuzimanje na bilo kojem uređaju moji prijatelji su rekli cool aplikacija hvala rekao sam da nema problema više aplikacija od toga U svakom slučaju hvala puno bože
Mrzim ovu igru, većinu toga morate kupiti plesnim pokretima i tako mrzim ovu igru
Toliko mi se sviđa igra Volim coco igre Mislim da je ovo najbolja igra na svijetu Igram toliko igrica ali u svim igrama volim samo ovu igru Pomaže u razvoju dječjeg uma
4 samo zato što je većina stvari zaključana
Ovo je malo nepristojno jer prvo što vidite na naslovnici je da cure nose MASKU, a što se događa, morate to skinuti ili će to biti izvještaj!😡😡😡
Vlinder Story: Dress up games Gelegenheitsspiele mlv
Cheerleader Champion Dance Off Simulacijske igre wmmp
Za prvo kad igras je lijepo ali kad nastavis postaje dosadno ali je ok ☺☺
Ova aplikacija je zabavna i cool.
JAKO JE ZABAVNA I PREVIŠE
Cheerleader Champion Dance Off سیمولیشن nhn
Obožavam ovu aplikaciju i dajem joj ocjenu pet zvjezdica prije nego što je toliko realistična i da možete sami plesati ypur, kao i odabrati svoj vlastiti uiform za navijanje.
Igra je bila tako lijepa, ali problem je u tome. igra je bila tako reklama
Cheerleader-Tanzduell Simulation alpi
Ovo je jako dobra aplikacija za igru s 4-godišnjakom, moja jedina zamjerka je činjenica da u uvodu kada čekate da pritisnete play imaju djevojčicu kojoj se suknja prevrne naopačke da vidi hlače. Rosie (4 godine) je rekla: 'Vidim joj hlače'. Mislim da je to malo neprikladno za ovakvu igru. Znam da nije puno, ali samo sam mislio da ću to spomenuti, hvala.
Cheerleader Champion Dance Off Simulacijske igre wmmp
Igra ima puno previše držanja za ruke. Nisam imao riječ ni u čemu. Trebao sam moći birati što želim raditi. Slažem se s praćenjem priče, ali nisam u redu s time da me prisiljavaju na svakom koraku.
ništa osim reklama oglasa i reklama zauvijek 😒
bilo je dobro, ali ne bismo trebali plaćati za plesove i ostalo NA MNOGO OGLASA
Igra je nevjerojatna, početak je nevjerojatna, sviđa mi se to je i ako sanjate o navijanju i to će vas jako gurnuti u snu tako da morate nastaviti ostvarivati dječji san i volim to