Post by vilbirovidis on Feb 9, 2022 22:13:49 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ WorldCraft: 3D Block Craft ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ WorldCraft: 3D Block Craft IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ umožnenie cheatov ▞▞▞
▞▞▞ WorldCraft: 3D Block Craft 2022 version ▞▞▞
Môžete prosím aktualizovať túto hru? Chcel by som vidieť lepšiu grafiku, fyziku animácií, viac blokov/predmetov, viac zvierat. Stačí aktualizovať túto hru a stavím sa, že získate viac hráčov.
super len bi mohli pridat survival vmultiplayeri
Super hrá
Je to dobra hra ale ma aj svoje muchy
Je to onicom a je tam aj mala mapa je to onicom
Video, o ktorom sa hovorí, ma prinútilo myslieť si, že to bude skvelé hrať, ale keď som v skutočnej hre, nebolo to to, čo som očakával. Viem, že to nemá byť presne ako Minecraft, ale takmer všetko je nesprávne. Zombie spôsobujú príliš veľa škôd, pracovný stôl sa v kreatívnom režime nedá ovládať, láva a voda netečie a ja som netrávil čas len preto, aby som bol sklamaný.
Toto je veľmi zábavné, môžete to hrať pre viacerých hráčov, pretože to hrajú bilióny ľudí 😍😍😍 ale mne sa to nepáči😠 páči sa mi, že je to 3D, prial by som si, aby to bolo ako craft palace pro, je to zábavné, ale 3D na tejto hre jednoducho nemám rád
Je to zábavná hra a všetky nápady sú dobré, no získať peniaze zadarmo je takmer NEMOŽNÉ a nie je to dobré. Je to skutočný problém a ak by ste mohli pozerať videá za peniaze, bolo by to 5 hviezdičiek.
Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game Казуални yyn
Úprimne, som veľmi sklamaný. ďakujem, mohlo to byť lepšie. A má príliš veľa chýb. Ako napríklad: v režime Survival by ste mali byť schopní získať kameň, uhlie a takmer všetky bloky. Ale nemôžete dostať kameň alebo uhlie. Len jeden deň, jeden deň som pri ťažbe získal 3 uhlie. A bol som celkom šťastný. Vtedy som dostal aj kamene a vyrobil som dve pece av tej peci som vytvoril sklo a svetlo. Ale po chvíli som sa rozhodol presťahovať svoju pec. A keď som to vymazal, NEPRIŠLO DO MOJHO INVENTÁRA. Namiesto toho bolo natrvalo VYMAZANÉ. A VŠETKO, ČO SOM S TÝM VYTVORIL, Rovnaký výsledok. Oprav to. Odinštalujem túto hru.
Ja chodim do svetovych wordcraftcities
Vcelku fajn ale pridaj tam aj zvieratá lebo potom je to nuda.😉
Aj lepaiu aom hrala
Nestahujte
Blbina blbina naj naj naj naj naj blbina blbost.
Su tam mali kidi co vam vsetko nicia a provokuju vas
😐 také nudné v porovnaní s planetárnym plavidlom (čo je chladnejšia verzia tejto hry) AKTUALIZÁCIA: vývojár odpovedal na moju recenziu a skontroloval som všetky herné režimy. stále to nie je zábava
je to tak cool, môžete hrať aj s priateľmi, ale stále sa sťahuje, som tak nadšený, že môžem hrať s ostatnými hráčmi Nikdy som nehral s online hráčmi Hrám iba roblox mybe táto hra bude pekná a dúfam, že to bude stáť za to a dúfam, že tam nie sú žiadne chyby všetko bai!!!!
Skoda ze tam nedali viac vieci v kreativnom
Supeeeeeeeeeeer B-)
Milujem túto hru, pretože môžete vytvárať veci, ktoré ste vždy chceli v skutočnom svete, ale nemáte na to peniaze, v podstate môžete vidieť svoj sen tak, že ho vytvoríte v tejto hre, ak pochopíte, čo myslím, ale jediný problém s táto hra je taká, že mi neustále odstraňuje môj svet a musel som začať odznova, mám fotku toho, čo som postavil, nepáči sa mi tvoja odpoveď alebo čokoľvek iné, v skutočnosti to začína byť naozaj otravné, pretože som musel svoj svet prestavať
Je to dobre ale nieco to mu chiba
Táto hra je naozaj zábavná pre viacerých hráčov, ale zakaždým, keď hráte s viacerými hráčmi, zamrzne a musíte začať od zariadenia, takže tejto hre dávam 1 hviezdičku
Minecraft je lepsi ale aj toto je celkom dobre
Super hra odporucam super
Majuvto dobre spracovane...
Táto hra nie je úplne ako Minecraft, ako keby bola ďalej od vašich plánov, ale to je v poriadku, má však starý štýl a nemá ako dediny.
WorldCraft: Mini Block Craft Avventura ich
Kktina
To je strašné, že pri prežití vytvorím gane a dostane sa na 15% a zostane. Spôsobuje to vypnutie telefónu a tabletu. Je to super laggy, nemôžem sa dostať cez 15%. Snažím sa ukončiť aplikáciu, píše sa: "Aplikácia nefunguje, skúste to na ďalšej minete. Hra je na hovno. Ak by som ju nemohol ohodnotiť, neohodnotil by som to. Viem, že to nie je kvôli môjmu telefónu, pretože môj telefón je Styls phone. Nie je to môj tablet, pretože je najnovší. Skúšal som to na telefóne svojich priateľov a stalo sa to isté. To je veľmi zlé!
Pekná zábavná hra, ale vylepšite vodu a pridajte koralové a rybie veci, pretože chcem vytvoriť morský svet, ale je to ťažké
Celkom super hra, ale prečo nemôžete pridať ľudí, ktorí majú problém, ktorý má táto hra s ľuďmi, prosím pridajte ľudí
Hra je veľmi, veľmi zabugovaná. Je veľmi frustrujúce vidieť, ako vaša pec zmizne po jej vyťažení za 0,2 sekundy rukou. Je to tiež oneskorené. A nedostatok blokov v kreatívnom režime je trochu na hovno. Ak chcete aktualizovať hru, najprv to opravte. Nechcem si robiť problémy s ťažbou po tom, čo som stratil svoju pec len tým, že ju držím v milisekundách
Ma to od minecraftu delko ale ako napodobenina to ujde
Hra je koncepčne skvelá, ale vyskytlo sa niekoľko chýb. Po otvorení existujúceho sveta existuje šanca, že vás pošlú do podzemnej jaskyne veľmi veľkej vzdialenosti od akýchkoľvek rozpoznateľných pamiatok. Okrem toho, keď pšenica úplne vyrastie, existuje väčšia šanca, že nedostane žiadne semená ako 2 semená, takže je takmer nemožné vytvoriť funkčnú farmu. Existujú aj ďalšie chyby, ale nebudem zachádzať do podrobností. Opravte tieto chyby a hra bude celkovo lepšia. Je to také jednoduché.
Táto hra je dobrá, ale postavil som si 4 domy a znova a znova ma splodila 1000 km od môjho domu. Neznášam, je to prežitie, ale kreativita je dobrá
Je to veľmi pekná hra. Keď som bol ešte dieťa, nemohol som získať minecraft. Ale toto je to najlepšie a skutočnosť, že ste pridali hosťovanie pre viacerých hráčov, je úžasná. Prial by som si, aby ste mohli pridať viac blokov do vzhľadov, aby to bolo príjemnejšie.
Väčšinou sú servery na hranie rolí a mechanika budovania bolestivá. Nahrávanie vlastného servera je tiež zbytočné, pretože na to, aby ste ho videli, je potrebné neskutočné množstvo lajkov a predpokladám, že si to vyžaduje viac ľudí a stále máte prístup k budovaniu napriek tomu, že ste iba na čítanie.
Hra je super
Neviem prečo ale keď idem hrať kreatívny multiplayer tak to nejde
Preco dali ten smerovac prec preco?
WorldCraft: 3D Block Craft Piedzīvojumu spēles htha
zábava. veľmi podobné minecraftu. Jediná vec je, že počas dňa sú tiež príšery, takže budovanie prístrešku bez toho, aby ste sa zabili, môže byť výzvou.
Miloval som túto hru, keď bola živšia a online bola veľmi aktívna, stretol som naozaj skvelých ľudí, ale keď vymrela, ľudia zmizli. Aj keď sa až do dnešného dňa nehrá toľko, stále je to naozaj zábava a tých pár, ktorí sú stále online, je tiež celkom fajn. Odporúčam túto hru
Neda sa zapalit tnt
Úžasné, ale trochu oneskorené
Hay, hra je zábavná, ale môžete prestať robiť hry takými ťažkými a tiež urobiť z postáv hranatých, prosím, urobte to online v hre samostatne, takže nikto nebude musieť sťahovať ďalšie hry a jedna vec, ktorú ľudia, ktorí hovoria zle, budú kopať von, pretože vás žiadam, aby ste urobili niečo pre hostiteľa, aby mohli vykopnúť hrubých ľudí, ak povedia niečo zlé, pokračujte v tom a tiež vytvorte davy a pridajte ďalšie veci a urobte to pre novú aktualizáciu
WorldCraft: Mini Block Craft Avventura ich
Keď si to idem spustiť vždy mi tam dá že aplikácia prestala fungovať!!!!!!!!!
1. Táto hra je na hovno, že ostrov je taký malý a nie je s čím veľa pracovať. 2. Zobrazí sa okno so správou a keď stlačím tlačidlo ukončenia na okne, prejde ma na webovú stránku. Nie som s tým v poriadku. Táto hra je tak nanič, že ju vôbec neodporúčam.
Tynoob
Takže, hej! Nesťažujem sa, ale keď som trafil niečo ako , keď som to trafil zo strany, urobilo to to, čo ukázalo, že si to dostal, potom sa to reštartovalo! Prosím opravte to....
Nemôžem prestať hrať!
Túto hru som hral už od detstva a je to perfektná alternatíva minecraftu, ktorú si nemôžete kúpiť. Ale hra má veľa chýb, najmä teraz. Dúfam, že sa to čoskoro upraví